• Language

 • Add Gender kvalitetssäkrar årets mässa

  2023-05-03

  Alla pratar attraktion och jämställdhet oavsett kön – men hur skippar man snacket och identifierar vilka verktyg och förebilder som skapar resultat? Det finns massvis med kunskap och verktyg att jobba med då det kommer till jämställdhet, vilket Add Gender kommer att visa dig som besöker årets mässa.

  Add Gender är partner till Swedish Forestry Expo och är experter på mångfald och inkludering. De har gedigen erfarenhet inom kvalitativt jämställdhetsarbete sedan 2008. Add Gender kommer att lyfta jämställdhet med dig som utställare och besökare på seminariescenen under mässan – samt ordna aktiviteter och hålla i workshops och nätverksträffar. Vi skulle älska om du blev delaktig.

  Mässans jämställdhetstema är organiserat i tre tydliga spår, vilka tagits fram tillsammans med Add Gender i samverkan med utställare och företag i det professionella skogsbruket. Spåren är: 1. Addera flera, 2. Inkludera mera och 3. Göra jobbet.

  Add Gender kommer genom hela mässan att erbjuda aktiviteter för dig som mässbesökare där du får tips och kontakter för att skapa ett framgångsrikt och vardagsnära förändringsarbete. Det hjälper oss i det professionella skogsbruket att både addera och inkludera flera – likväl som att göra jobbet vi alla älskar på ett mer säkert och trivsamt sätt.

  Kolla in schemat för mässan och besök Add Genders monter S:04c för delaktighet och för information om exklusiva workshops och nätverksträffar.

  Swedish Forestry Expo presenteras av: