• Language

 • Cranab – ett företag med enorm kunskapsbank

  2023-04-17

  Nyheter i alla deras produktsegment – det är vad besökarna kan förvänta sig när de besöker Cranabs monter under Swedish Forestry Expo. Vi har pratat med Magnus Hedman, Marknadsansvarig On-Road Norden på Cranab.

  Hej Magnus, Kul att få prata lite med dig! Hur går tankarna inför den nya mässan Swedish Forestry Expo?
  Vi är extremt förväntansfulla eftersom vi deltagit på Svenska Maskinmässan på samma plats med Slagkraft och den har varit väldigt bra för oss med de produkterna.

  Hur har det gångna året varit och hur ser framtiden ut för er del?
  Det har varit ett fantastiskt år gällande affärer och relationer, om vi blickar framåt så är våra möjligheter oändliga. Vi har skapat många nya kontakter som vi jobbar med och hela vår verksamhet andas positivitet.

  Varför skall man besöka just er under ett besök på mässan?
  Man ska definitivt besöka oss om man vill diskutera lösningar som passar den verksamhet man bedriver, vi är ett företag med enorm kunskapsbank och har lösningar för både avverkning, skotning och timmertransport på väg där vi hela tiden växer oss starkare. Buskröjning med Slagkrafts produkter är ju även det en gren som vi är väldigt stolta över och gärna diskuterar i vår monter.

  Jag skulle vilja säga att om man kommer hem från mässan och inte har besökt oss, då har man inte varit där.

  Kan ni redan nu delge någon nyhet som kommer visas på plats?
  Vi kommer att visa en helt ny grip-serie och nya modeller av skotarkranar, dessutom visar vi även uppdaterad timmerkran för lastbil samt nyheter för Slagkraft. Man kan säga att vi kommer att visa nyheter i alla våra produktsegment

  Ni finner Cranab i monter C:01 under mässan. På bilden ser ni Magnus Hedman bredvid en TL 12.2

  Swedish Forestry Expo presenteras av: