• Language

 • Swedish Forestry Expo – skapad av branschen för branschen

  Swedish Forestry Expo är en helt ny mötesplats för det storskaliga skogsbruket. Mässan är ett initiativ av branschföreningen MaskinLeverantörerna och dess medlemmar inom skogsmaskinsektorn. På mässan visas bara produkter som är relevanta för det storskaliga skogsbruket. En mötesplats med maskinerna i fokus!

  Valet av Solvalla som mässplats gör att mässan är lättillgänglig både för besökare från hela Sverige som från andra länder. 
  På en överskådlig yta kan mässbesökaren hinna se och uppleva alla utställare på Swedish Forestry Expo.  I kombination med de seminarier och möten som arrangeras på mässan blir Swedish Forestry Expo en helt ny arena för det storskaliga skogsbruket.

  ”Det blir det perfekta forumet där vi verkligen kan möta kunderna och hålla fullt fokus på storskaliga skogsmaskiner. Med en nischad mässa blir innehållet relevant för besökarna och vi ser fram emot att visa våra nyheter!”
  Anders Gustafson, VD Eco Log Sweden AB

  ——

  ”Nu skapar vi en mässa som vi vill ha den. Ut med glass, ballonger och vedklyvar, full fokus på maskiner!”
  Carl-Henrik Hammar, VD, Ponsse AB

  ——

  ”Det nya mässkonceptet på Solvalla gör att det blir lättare för våra kunder att besöka oss, oavsett var de bor. En mässa som fokuserar på det professionella skogsbruket gör att vi får mer tid till våra kunder, något som vi ser fram emot.”
  Henrik Johansson, Sverigechef, John Deere Forestry AB

  ——

  ”Vi på Rottne ser verkligen fram emot att träffa och ta hand om våra kunder och leverantörer på en helt unik mötesplats. Som enda mässa i världen kommer SFE 2021 att ha fokus enbart på skogsmaskiner och utrustning för storskaligt skogsbruk. Mässan kommer att ge oss en fantastiskt fin möjlighet att visa upp vårt utbud av produkter och tjänster för en relevant målgrupp.”
  Arne Isaksson, försäljnings- och marknadschef, Rottne Industri AB

  ——

  ”Det blir spännande att testa ett nytt koncept, med en nischad mässa. Vi vill ge besökarna en mässupplevelse av hög kvalitet där det ges utrymme att fördjupa sig i de saker som de tycker är särskilt intressanta.”
  Peter Hasselryd, VP Marketing and Sales Sweden, Komatsu Forest AB

  ——

  Tankarna bakom Swedish Forestry Expo

  MaskinLeverantörerna

  MaskinLeverantörerna (ML) är branschföreningen för Sveriges etablerade leverantörer av mobila arbetsmaskiner.

  ML är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte inom branschen. ML agerar som ett organ för gemensamma frågor i branschen. ML verkar för sunda och ändamålsenliga affärsprinciper. Medlemsföretagen skriver under på att leva efter föreningens kvalifikationsbestämmelser, vilket bland annat innebär att företaget har en solid ekonomi och god branschkunskap.

  Det är MaskinLeverantörerna som skapat och äger Swedish Forestry Expo.
  Mer info om MaskinLeverantörerna hittar du på deras hemsida.

  Swedish Forestry Expo presenteras av: