• Language

 • Swedish Forestry Expo – skapad av branschen för branschen

  Swedish Forestry Expo är den nya mötesplatsen för det professionella skogsbruket. Mässan är skapad av branschföreningen MaskinLeverantörerna och dess medlemmar inom skogsmaskinsektorn. På mässan visas bara produkter som är relevanta för det storskaliga professionella skogsbruket. En mötesplats med maskinerna i fokus!

  Valet av Solvalla som mässplats gör att mässan är lättillgänglig både för besökare från hela Sverige som från andra länder. 
  På en överskådlig yta kan mässbesökaren hinna se och uppleva alla utställare på Swedish Forestry Expo.  I kombination med de seminarier och möten som arrangeras på mässan är Swedish Forestry Expo en helt ny arena för det professionella skogsbruket. Mässan hade premiär 1-3 juni 2023.

  ”Intresset för att mötas på en ny arena är stort, paketeringen är fantastisk och vi är redo att visa den senaste tekniken för proffsen i skogsbranschen.”
  Carl-Henrik Hammar, Managing Director, Ponsse AB

  ——

  ”Vi ser fram emot tre dagar med våra kunder och samarbetspartners, med fokus på en sak – skogsmaskiner för det professionella skogsbruket.”
  Andreas Aronsson, Sales Director Eco Log

  ——

  ”En helt ny mässa ger möjligheter att tänka nytt och vi ser fram emot att dela med oss av vår passion för innovation och teknologi till besökarna.”
  Ulf Nordström, Area Manager Sweden & Denmark, Komatsu 

  ——

  ”Snart är det äntligen dags för mässan, där vi tillsammans med dig skapar en bra mötesplats som ger skogsbranschen uppmärksamheten den förtjänar.”
  Henrik Johansson, Country Manager Sweden, John Deere 

  ——

  ”Vi ser verkligen fram emot att träffa våra kunder och leverantörer på en helt unik mötesplats med fullt fokus på skogsmaskiner och utrustning för professionellt skogsbruk.”
  Tobias Johansson, VD, Rottne

  ——

  Tankarna bakom Swedish Forestry Expo

  MaskinLeverantörerna

  MaskinLeverantörerna (ML) är branschföreningen för Sveriges etablerade leverantörer av mobila arbetsmaskiner.

  ML är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte inom branschen. ML agerar som ett organ för gemensamma frågor i branschen. ML verkar för sunda och ändamålsenliga affärsprinciper. Medlemsföretagen skriver under på att leva efter föreningens kvalifikationsbestämmelser, vilket bland annat innebär att företaget har en solid ekonomi och god branschkunskap.

  Det är MaskinLeverantörerna som skapat och äger Swedish Forestry Expo.
  Mer info om MaskinLeverantörerna hittar du på deras hemsida.

  Swedish Forestry Expo presenteras av: